Konyaaltı'nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, bir birinden renkli etkinliklerle kutlanacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Konyaaltı Belediyesi Cumhuriyet Tenis Turnuvası, 16 Ekim Pazartesi günü Nashira Park'ta başlıyor. Turnuva 18 artı erkek, teşvik erkek, 30 artı erkek, 35 artı erkek, 40 artı erkek, 45 artı erkek, master erkek, 18 artı bayan, 30 artı bayan, teşvik bayan, çift master erkek, çift veteran erkek, çift veteran kadın, çift master miks erkek ve çift veteran miks erkek olmak üzere 15 ayrı kategoriden oluşuyor.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM) çatısı altında her yıl yüzlerce kişiye sevdikleri spor branşlarında kurs açtıklarını söyledi. Başkan Muhittin Böcek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinin de Konyaaltı Belediyesi 3. Cumhuriyet Tenis Turnuvası'yla başlayacağını bildirdi. Başkan Muhittin Böcek, Turnuvanın biri ses biri ise sinema sanatçısı olan Sümer Ezgü ve Tarık Tarcan'ın gösteri maçıyla başlayacağını, 29 Ekim Pazar günü düzenlenecek olan ödül töreniyle de son bulacağını kaydetti.
'Turnuva heyecanı Cumhuriyet Bayramı günü sahne alacak olan Mustafa Sandal ile coşkuya dönüşecek' diyen Başkan Muhittin Böcek, 29 Ekim Pazar günü Konyaaltı Belediyesi Hizmet Binası önünde saat 20.00'de başlayacak olan konsere tüm Antalyalıları davet etti.

3. Cumhuriyet Tenis Turnuvası başlıyor