Ordu Fatsalı Neslihan Özkelle ve Cumali Özdenbaşı çifti, düğün arabası olarak otomobil yerine kamyon kullandı. Kamyonla cadde ve sokaklarda gezen çifte, damadın arkadaşları araçlarıyla eşlik etti.

Damat Cumali Özdenbaşı yaptığı açıklamada 'Çocukluğumdan beri hep kamyon şoförü olmayı düşlüyordum. Kamyonculuk baba mesleği olduğu için onu yaşatmak istedim. Kamyon şoförlüğü yaptığımdan değişiklik olsun istedim. Benim hayatım bu kamyon. O yüzden düğün arabamın lüks otomobil yerine kamyonum olmasını istedim' dedi.
Evlendiği zaman gelin arabası olarak kamyon kullanmanın çocukluk hayali olduğunu anlatan Özdenbaşı 'Bu hayalimi gerçekleştiriyorum ve çok mutluyum. Gelini evinden kamyonumla aldım. Daha sonra şehirde konvoy eşliğinde tur attık ve düğün salonuna gittik. Çok mutluyum. Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayarak düğünümüze gelen ve konvoya katılanlara çok teşekkür ediyorum' diye konuştu.
Gelin ise ise gelin arabası olarak kamyonu görünce çok şaşırdığını ifade ederek 'Eşim evden beni kamyonla aldı, şehirde tur attık. Çok farklı ve güzel oldu. Hayatım boyunca unutamayacağım bir günü bana yaşattığı için eşime teşekkür ediyorum. Gelinlikle kamyona binip inmek çok zorlayıcı ama eşim istediği için, onun hayali olduğu için onu kıramadım, kabul ettim' diye konuştu.