Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce mezarlık içerisinde ve çevresinde yapılan bakım ve düzenleme çalışmalarında ana hat olarak belirlenen yollara parke taşı döşemesi yapılırken Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli tarafından mezarlık içindeki bitkilerin budama ve bakımları ile kurumuş ot, çalı ve bunun gibi temizlikleri yapıldı.
Yapılan çalışmaları incelemek üzere mesai saati başlangıcında Bayındır Mahallesine giden Başkan Alıcık, Bayındır Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Mahalleli ile bir süre sohbet eden Alıcık, mahalle sakinleri eşliğinde Mezarlıkta yapılan çalışmaları inceledi. Başkan Alıcık, daha önceki ziyaretlerinde Bayındır Mahalle Muhtarı Yüksel Güzel'in mezarlıklarının yetersiz ve eski olduğunu kendisine bildirdiğini, bunun ardından gerekli incelemelerin yapılarak düzenleme çalışmalarının başlatılması talimatını verdiğine vurgu yaptı. Yaklaşık 3 hafta gibi bir süreçte gerçekleştirilen düzenleme çalışmaları hakkında mahalle sakinlerine bilgi veren Başkan Alıcık; 'Görsel açıdan olumsuz bir görüntü veren Mahalle Mezarlıklarını uygun şık bir görüntüye kavuşturmak adına mahalle mezarlıklarında başlattığımız düzenleme çalışmalarına devam ediyoruz. Kabristanlık içerisinde ve çevresinde yaptığımız düzenleme, temizleme ve bakım çalışmaları ile vatandaşımızın kabirlerini daha rahat ziyaret edebilmelerini sağlamak tek amacımız. Mezarlar arasındaki ana hat yolları parke taşı kaplaması yapıyor, mezarlıklara ulaşan yolları yeniden düzenliyoruz.' dedi.
Mahallelerine yapılan mezarlık içi düzenlemesinden dolayı Bayındır Mahallesi Muhtarı Yüksel Güzel, mahalle sakinleri adına Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a teşekkür etti.

Nazilli Belediyesi, Bayındır Mahallesi Mezarlığını yeniledi