Süper Lig'in 8. haftasında Medipol Başakşehir, 14 Ekim Cumartesi günü sahasında Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak. Geride kalan 7 haftada turuncu-lacivertli takım, 4 galibiyet, 2 yenilgi ve 1 beraberlik sonucu topladığı 13 puanla 5. sırada yer alırken, Akdeniz temsilcisi ile 3 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak elde ettiği 10 puanla 8. sırada bulunuyor.

Ligde 3. maç
Daha önce Süper Lig'de 2 kez karşı karşıya gelen Başakşehir ve Alanyaspor arasındaki mücadelelerde gülen taraf İstanbul ekibi oldu. Geçtiğimiz sezonun ilk yarısında deplasmanda rakibini 5-0 mağlup eden Abdullah Avcı'nın öğrencileri, 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı da 2-1 kazanmasını bildi.

Alanyaspor'un formu yerinde
Aytemiz Alanyaspor, ligde son 4 karşılaşmada 3 galibiyet elde etti. Susic'in takımı bu periyotta sadece evinde Fenerbahçe'ye kaybetti. Alanya temsilcisi, aynı zamanda deplasmanda oynadığı son 2 maçta da sırasıyla Konyaspor'u 2-0, Trabzonspor'u da 4-3 yenmeyi başardı.

Düdük Serkan Çınar'da
3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda yarın saat 16.30'da başlayacak karşılaşmayı Serkan Çınar yönetecek. Çınar'ın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Süleyman Özay yapacak.