Mardin'in Nusaybin ilçesinde terörle mücadele kapsamında sürdürülen operasyonlarda görev yapan Samsun ve Atakumlu güvenlik güçlerine moral verebilmek için Samsun'un Atakum ilçesinden 'destek' adımı atıldı.

Samsun'dan Doğu'daki askerlere anlamlı destek

Atakum Arena Taraftar Grubu tarafından başlatılan destek kampanyasına özellikle ev hanımları yoğun ilgi gösterdi. Nusaybin'de görev yapan güvenlik güçleri için börekler açan, dolmalar saran kadınlar, yiyecekleri paketleyip, güvenlik güçlerine gönderilmek üzere Atakum Arena Taraftar Grubu'na teslim etti.

Kolileri Türk bayrakları, Samsunspor bayrakları, atkıları ve formaları ile doldurduklarını söyleyen Atakum Arena Taraftar Grubu Lideri Erkut Erbil, 'Zorlu şartlarla hainlerle mücadele eden güvenlik güçlerimize moral desteği vermek için böyle bir kampanya başlattık. Kısa sürede çok büyük bir destek geldi. Atakumlular büyük bir duyarlılık gösterdi. Özellikle ev hanımlarının pastalar, börekler, dolmalar yaparak getirmesi bizi duygulandırdı. Her askeri ve polisi kendi evladı gibi gören Türk anneleri, farkını bir kez daha ortaya koydu. Çocuklar mektuplar yazarak, bölgedeki güvenlik güçlerimize destek oldu. Bu anlamda Çarşambaspor ve Havzasporlu taraftar derneklerinden de destek geldi. Ama en büyük destekçimiz mutlak suretle Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı oldu. Hem Türk bayraklarını veren hem de hazırladığımız kolilerin Mardin'in Nusaybin ilçesindeki güvenlik güçlerimize ulaşmasını üstlenen Başkan Taşçı'ya teşekkür ediyoruz. Kampanyamız kapsamında ilk parti kolileri gönderiyoruz. Yiğitlerimize afiyet olsun, helal olsun. Biz Atakumlular olarak onların her zaman duacısıyız, yanlarındayız' dedi.