Altıeylül Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri merkez ve kırsalda çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Başkan Zekai Kafaoğlu kırsalda devam eden işlerin takibi için Gökköy, Büyük Bostancı ve Ataköy Mahallerini ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet etti ve çalışmaları inceledi.
İlk olarak Gökköy'ü ziyaret eden Kafaoğlu Muhtar Erhan Kaygusuz ve vatandaşlarla sohbet etti. Gökköy Muhtarı Kaygusuz, 'Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve çalışma arkadaşlarına Gökköy halkına yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Mahallemizde 10-12 bin metrekare arasında kilitli parke taşı döşeniyor, mahallemizin içerisinde ayrıca asfalt çalışması yapılıyor' dedi.
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu da, 'Kırsal mahallerde ve şehir merkezinde çalışmalarımız devam ediyor. Gökköy'de bir taraftan kilitli parke taşı diğer taraftan da asfalt yapılıyor. Vatandaşımızın ayağını çamurdan kurtarmak için söz vermiştik. Adım adım ileriye doğru gidiyoruz. Bu sene sonu itibariyle kırsal mahallerdeki kilitli parke taşı çalışmasını yüzde 80 olarak tamamlayacağız. Bu yılsonu itibariyle göreve geldiğimiz günden bu yana 1 milyon 100 bin metrekare parke taşı döşedik. Geriye kalan kısımları da 2018 yılından itibaren yapmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın huzuru ve mutluluğu için çalışıyoruz. Verdiğimiz sözleri yerine getirmeye devam edeceğiz' dedi.
Başkan Kafaoğlu ardından Büyük Bostancı ve Ataköy mahallelerinde de incelemelerde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Altıeylül’e çalışmalar hızla sürüyor