Cuma namazının ardından gerçekleştirilen etkinliğe Vali Vekili ve Vali Yardımcısı Aytaç Akgül, Vali Yardımcısı Ali Arıkan, Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik, İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş, İl Jandarma Komutanı Albay Cezayir Danışan, İl Müftüsü Ercan Aksu, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Etkinlik sırasında Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri de vatandaşlara broşür ve çeşitli hediyeler dağıtırken, etkinlikle ilgili bilgi veren İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş, bundan sonra geleneksel hale getirecekleri etkinliği vatandaşlarla kaynaşma ve bütünleşme adına gerçekleştirdiklerini söyledi.
Katılımdan memnun olduklarını ve pozitif sonuçlar elde etmeyi umduklarını dile getiren Karataş, 'Vatandaşla emniyet teşkilatının kaynaşmasına vesile olsun diye böyle bir faaliyetin içerisine girdik. Vatandaşımıza tatlı ikram ederek tatlı ve güzel günleri hep beraber geçirmeyi nasip eder inşallah Allah'ım' dedi.
Toplum Destekli Polislik Şube görevlilerinin de zaman zaman hayata geçirdiği birtakım çalışmalar olduğuna değinen Karataş, Aşure etkinliğinde vatandaşları bilgilendirme adına daha önce bastırılan broşürleri dağıttıklarını kaydetti.

Gümüşhane emniyetinden vatandaşlara Aşure ikramı