Tekkeköy'de iki işyerinin açılışana katılan Belediye Başkanı Hasan Togar, "Her yeni işyeri yeni istihdam kapısıdır" dedi.

BEKLENTİLER ARTIYOR

Bir yerin gelişmişliğinin göstergesinin yeni yerleşim alanlarının oluşması ve iş yerlerinin açılması olduğunu dile getiren Başkan Togar, "İlçemiz her geçen gün biraz daha büyüyor ve güzelleşiyor. Çevremize baktığımızda her gün yeni işyerleri, binalar ve yerleşim alanları geliyor. Tekkeköy, bölgenin en hızlı büyüyen, gelişen ve değişen ilçesi olarak yatırımcı çekmeye başladı. İhtiyaçların çeşitlenmesi ve yaşam kalitesinin artması sonucu oluşan beklentileri de karşılamaya çalışıyoruz" ifadelerine yer verdi.

BAŞARI DİLEDİ

Her yeni işyerinin istihdama da büyük katkı sunduğuna dikkat çeken Başkan Togar, "İlçemizde yeni işyerlerinin açılması bizleri de çok sevindiriyor. Her yeni işyeri yeni istihdam kapısı oluyor. Levent Akçay kardeşimize ait DMT Gelinlik adlı işyerinin açılışını Samsunumuza önemli yatırımlar sağlayan, yüzlerce kişiye istihdam sağlayan Tanrıverdi Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tanrıverdi ile Recep Tanrıverdi'nin katılımlarıyla gerçekleştirdik. Ayrıca, Volkan ile Gökhan Öztürk kardeşlerimize ait Osmanlı Döner adlı işyerinin açılışını gerçekleştirdik. Her iki işyerimizin de ilçemize hayırlı olmasını dilerim" diye konuştu.