Başkan Mustafa Ak, halk buluşması için Atapark Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Göreve başladığı tarihten bugüne Halk Günü buluşmalarını aralıksız sürdüren Başkan Ak, Keçiören'i Keçiörenliler ile birlikte yönetmeye özen gösteriyor. Katılımcı yerel yönetim ve sosyal belediyecilik anlayışını ilke edinen Başkan Ak, vatandaşların taleplerini, görüş ve önerilerini dinliyor, sorunlara anında müdahale ederek çözüm için belediyenin yetkili birimlerini harekete geçiriyor.

Vatandaşla iç içe
Keçiörenlilerin Halk Günü uygulamasından son derece memnun olduğuna dikkat çeken Mustafa Ak, 'Elimizden geldiğince tüm vatandaşlarımızın sorunlarına yardımcı oluyoruz. Keçiörenlilerden gelen taleplere göre bir yandan sorunlara çözüm üretirken, diğer taraftan vatandaşlarımızın bizimle paylaşmak istedikleri proje ve çalışmaları da değerlendirme imkanı buluyoruz. Karar mekanizmasına vatandaşlarımızı da dahil ederek onlar için hizmet üretiyoruz. Halkımızla beraber olmanın, onların sorunlarına çözüm üretmenin ve Keçiören'i birlikte yönetmenin mutluluğunu yaşıyoruz' şeklinde konuştu.
Vatandaşla iç içe olduğunu ve Keçiören'in tüm mahallelerini adım adım gezdiğini de vurgulayan Ak, 'Vatandaşımıza ulaşmak için tüm yolları kullanıyoruz. Çay sohbetlerimiz, komşu buluşmalarımız, park ve esnaf ziyaretlerimizle onların yanında olduğumuzu hissettiriyoruz. Ayrıca Whatsapp ve BİP uygulamalarımızla da teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak iletişimde sınırları kaldırıyoruz' diye konuştu.

Başkan Ak, Atapark Mahallesi’nde