Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı''nın seçim vaatleri arasında olan ve her fırsatta dile getirdiği düğün salonu projesi yapımında çalışmalar ağaçlandırma ile başladı.

TAŞIMA YOLUYLA GETİRİLDİ
Ladik-Erbaa yolu üzerinde bulunan, ilçe halkı tarafından boğahane olarak bilinen yer Ladik Belediyesi'ne tahsis edildikten sonra düğün salonu yapımında ilk çalışmalar ağaçların taşınması ile devam ediyor. Belediye Başkanı Selim Özbalcı'nın direktifleri doğrultusunda yürütülen taşıma işlemi sonrasında sökülen ağaçların aynı titizlikle uygun bölgelere dikimi sağlandı.

ÖNEMLİ BİR EKSİK GİDERİLECEK
Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Özbalcı, ilçenin önemli bir eksiği olan düğün salonunu Ladik'e kazandıracaklarını belirterek, "Ladik Belediyesi olarak ağaçlandırma ve çevre düzenlemesine her zaman önem veriyoruz. İnsan ömründe ölümsüzleştirmek istediği özel günlerini arzuladığı şekilde yapabileceği, aileleriyle birlikte huzurlu bir ortamda buluşacağı güzel bir düğün salonu maalesef ki ilçemizde mevcut değildi. Allah'ın izniyle ilçemizin bu önemli eksiğini gidereceğiz. Biz Ladik Belediyesi olarak çalışmalarımızı yaparken de çevre bilincini göz ardı etmiyoruz. Bir fidanı, bir ağacı, doğayı korumak ve geleceğe daha yaşanır bir çevre bırakmak için her türlü hizmeti ve yatırımı Ladik için yapıyoruz. Yeni yapacağımız düğün salonu alanını da bu şekilde ağaçlandıracağız" diye konuştu.