Süper Lig'in 8. haftasında Kayserispor, deplasmanda Kardemir Karabükspor'a 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Kaysersipor Teknik Direktörü Marius Sumudica, yakaladıkları fırsatları değerlendiremediklerini ve şanslarının olmadığını söyledi.
Sahada doğru futbol olmadığını kaydeden Sumudica, 'Bugün futbol doğru olmadı. Çünkü bizim daha iyi oynadığımızı düşünüyorum, maçı kontrol ettik, çok fazla fırsat yakaladık. Bir fırsat yakaladı rakibimiz ve onu değerlendirdi. Daha sonra zorladık, üç forvete döndük golü bulmak için ama olmadı yapamadık. Bazen futbolda böyle sonuçlar oluyor. Ağlamak için zamanımız yok. Çünkü haftaya diğer bir maçımız var. Kayserispor çok büyük bir takım değil, normal bir takım. İyi futbol oynadığımıza inanıyorum. Bugün şansımız yoktu' dedi.
Bazen 11-11 oynamanın daha iyi olduğunu da kaydeden Kayserispor Teknik Direktörü, 'Daha fazla konsantre olursunuz. Bir kişi fazla oynadığın zaman maçı kazandığını düşünüyorsun. İlk yarının sonunda futbolcularıma söyledim, en az bir puanla dönmeleri için. Ama bir puana ihtiyacımız vardı, konsantrasyonumuzu kaybettik. Oyuncularım maçı kazandıklarını zannettiler herhalde ama fırsatları da yakaladık, rakip sadece defans yaptı. Bir hatamızdan golü buldular. Bu da futbol' ifadelerine yer verdi.