1 Ekim 2017'de 60. yılını kutlayan agromec, katıldığı tüm fuarlarda olduğu gibi Bursa Tarım Fuarı'nda da yoğun ilgi görüyor. agromec standında sergilediği; motorlu testereler, elektrikli testereler, motorlu tırpanlar, elektrikli çim biçmeler, benzinli çim biçmeler, koruyucu maskeler, tırpan bıçakları, misinalar, iki zamanlı ve dört zamanlı yağlar, bahçe makasları, budama testereleri, meyve toplama aletleri gibi 4 bin çeşit ürünle adından söz ettiriyor.

SAMSUN'DAN DOĞAN DÜNYA MARKASI

Markalaşmanın önemine dikkat çeken agromec Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Özal, "Bir şehir ve ülke için üretim çok önemli ancak markalaşma çok daha önemlidir. Fuarcılık da markalaşmadaki en etkili faktörlerin başında gelmektedir. Samsun'dan doğan dünya markası olarak fuarlara her zaman destek veriyoruz' dedi.

FUARLARI ÇOK ÖNEMSİYORUZ

Samsun'dan doğan global bir marka olarak, 4 bin çeşit ürünle hizmet vermenin gururunu yaşadıklarının altını çizen agromec Genel Müdürü Salih Özal ise, "agromec olarak fuarları çok önemsiyoruz. 12 yıldır ziyaretçi olarak yurt içi ve yurt dışındaki fuarlara katılıyoruz. Türkiye'de Bursa, Konya, Diyarbakır, Ankara, Adana ve Çorum fuarlarına ise direkt kendimiz katılıyoruz' şeklinde konuştu.

YOĞUN İLGİ GÖRÜYORUZ

Tüm fuarlarda olduğu gibi Bursa Tarım Fuarı'nda da açtıkları stantla yoğun ilgi gördüklerini vurgulayan Salih Özal, şu ifadelere yer verdi: "Fuarlar tıpkı üniversiteler gibi şehrin gelişimine büyük katkı sağlıyor. Bu yüzden yurt içindeki tüm fuarlara katılarak halkımızın ekonomisine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bu fuarda da standımıza ilgi oldukça yoğun. Tüm Türkiye ve yurt dışından gelen ziyaretçilere ürünlerimizi tanıtıyoruz. Dünya markası olma imajımızı bir üst seviyeye taşıma noktasında önemli adımlar atıyoruz. Tüm halkımızı Bursa Tarım Fuarı'ndaki standımıza bekliyoruz.'

Mehtap YILDIZ