İl Özel İdaresi meclis toplantı salonunda avukat Naci Muslu'nun divan başkanlığında başlayan toplantıda konuşan Vali Davut Gül,'Sivas hizmet vakfı otuz yıllık geçmişi boyunca Sivas'a birçok hizmeti yapan, birçok katkısı olan Sivil toplum kuruluşu ve ilimizin en önemli değerlerinden birisi. Özellikle burs kampanyamızda yönetim kurulumuzun yanı sıra mütevelli heyetimizin önemli katkıları oldu' dedi.
Mütevelli heyetinin aktif katılımıyla vakıf çalışmalarının ve mali kaynakların daha artacağını belirten Vali Gül,'Yüz kişilik mütevelli heyetinde ben dahil olmak üzere yararlı olabildiğimiz, katkı sunabildiğimiz süreye kadar bulunmalıyız. Sivas Hizmet Vakfının 1 liralık bile gelir kaynağı yok. Mütevelli heyetimizin bireysel, kurumsal ve sosyal çevresinin sağladığı bütün imkanlar vakfımızın gelir kaynağıdır. Bunu ne kadar fazla bir araya getirip Sivas'ımızın lehine kullanabilirsek bu memlekete o kadar faydalı oluruz' şeklinde konuştu.
Hayat Ağacı Dergisi yeni sayılarının çıkmaya devam edeceğini kaydeden Vali Gül, burs kampanyasının ise daha kurumsallaşması gerektiğini sözlerine ekleyerek İstanbul ve Ankara'da düzenlenen Sivas tanıtım Günleri etkinlikleri gibi faaliyetlerde de daha da etkin görev alınacağını söyledi.
Toplantı, Sivas Hizmet Vakfı Genel Sekreteri Aslan Tektaş tarafından 2016 yılı mali hesaplarının sunulması, gündem maddelerinin görüşülmesi ile dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

Sivas Hizmet Vakfı Mali Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi