Sözcü'nün haberine göre, Hayat Şarkısı'nda kavuşamayan aşıkları canlandıran Ecem Özkaya ve Tayanç Ayaydın sabaha karşı 05.30 sıralarında mekandan beraber çıktılar. Mekan çıkışı bir köşede ikili konuşup tartışmaya başladı. İkisinin de aşırı derecede alkollü olduğu gözlenirken tartışma sonrası ikili taksiye birlikte bindi. Ecem Özkaya oyuncu Mustafa Üstündağ ile evli ve çocukları var.

Aynı taksi içerisinde fotoğraflarının çekildiğini fark eden Ecem Özkaya, fotoğraflarını çeken muhabire, 'Ne yaptığını zannediyorsun sen, ben evli bir kadınım, bunu yapmaya hakkın yok' dedi.

Araçtan çıkan Tayanç Ayaydın ise ecem Özkaya'yı kolundan tutarak taksiye geri bindirdi. İkili yaklaşık yarım saat sonra bindikleri taksi ile geri dönerek mekana geri girdiler.

ECEM ÖZKAYA KİMDİR?

25 Haziran 1988, İstanbul doğumlu Ecem Nur Özkaya, Maltepe Üniversitesi Radyo ve Televizyonculuk bölümünde eğitim almıştır.

2012 yılından beri bu sezon Fox tv'ye geçen Zengin Kız Fakir Oğlan dizisinde Biricik karakterini oynamıştır. Bu sezon başlayan Hayat Şarkısı isimli dizide Melek karakterini oynamaktadır.

Ayrıca, Kartallar Yüksek Uçar (2007), Havalimanı/İyi Uçuşlar (2008), Cümbür Cemaat Aile (2010), İffet (2011) dizilerinde ve Sizi Seviyorum (2009) isimli sinema filminde oynamıştır.