Sakarya Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü Çözüm Masası Birimi tarafından düzenlenen hizmet tanıtım gezileri devam ediyor. Vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşlarından gelen talepler üzerine gerçekleştirilen programlarda Büyükşehir Belediyesi'nin altyapı, kültür, enerji ve çevre projeleri ziyaret ediliyor. Bu kapsamda son olarak Camii Gençlik Derneği, Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği yatırımları yerinde inceleme fırsatı buldu. Ziyaretçiler gezileri kapsamında Hızırilyas İçmesuyu Arıtma Tesisi, Ofis Sanat Merkezi, Yenikentpark, Sakarya Sanat Galerisi ve Karaman Geçici Hayvan Barınağı'nı ziyaret etti. Ziyaretçiler hayata geçirilen yatırımlarla ilgili görevlilerden bilgiler aldı.
Gerçekleştirilen geziden duyduğu memnuniyeti dile getiren Camii Gençlik Derneği Başkanı Turan Ayra, 'Kısa süre önce Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu'na sosyal medya hesabı üzerinde bu konuda bir talepte bulunmuştuk. Ardından belediyede görevli arkadaşlarımız bizimle irtibata geçti. Bugün de derneğimizin üye arkadaşlarımız ve aileleriyle birlikte şehrimizde hayata geçirilen yatırımları yerinde görme fırsatını elde ettik. Bizlere yatırımları gezme imkânı sunan herkese teşekkür ediyoruz' dedi.
Turan Ayra, 'Büyükşehir'in Sakaryamıza sağladığı hizmetleri yerinde ziyaret etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Şehrimize yapılan yatırımları gazetelerden ve sosyal medyadan takip ediyorduk. Özellikle Hızırilyas İçmesuyu Arıtma Tesisi bizleri çok etkiledi. Sağlığımız ve geleceğimiz için yapılmış ciddi bir yatırım. Artık evlerimizde çeşmeden su içmeye daha fazla özen göstereceğiz' diye konuştu.

Şehrin yatırımlarını yerinde gördüler