Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, hac vazifesini yerine getirerek memleketlerine dönen hacıları, düzenlenen mevlit programında misafir etti. Atakum Belediyesi Kültür ve Eğlence Merkezi'nde düzenlenen programa Atakumlu hacılar yoğun ilgi gösterirken, Başkan Taşçı hacılara Kuran-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti.

HOŞGÖRÜ TOPRAKLARI

Hac vazifelerini tamamlayarak memleketlerine dönen Atakumlu hacıları, düzenlenen mevlit programında ağırlayan Başkan Taşçı, "Kutsal topraklarımızda ibadetlerini yerine getiren hacılarımızın, sağ salim şekilde dönmeleri bizleri mutlu etti. Hoşgörünün, güzelliklerin yaşandığı kutsal topraklarımızda yapılan ibadetlerinin kabul olmasını ve gitmeyen vatandaşlarımızın da bu güzelliği yaşamasını diliyoruz" dedi.

HAİNLER GÖZÜNÜ DİKMİŞ

Türkiye'nin zor dönemlerden geçtiğini ve süreçte en çok ihtiyaç duyulan şeyin birlik ve beraberlik olduğunu söyleyen Başkan Taşçı, 'Bizim her şeyden çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Ülkemiz zor dönemlerden geçiyor. Hem içeride hem de dışarıda hainler, gözlerini huzurumuza dikmiş vaziyette. Bu anlamda bizi bir arada tutan iki önemli değerimiz, kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim ve şanlı Türk bayrağımıza daha sıkı sarılmalıyız" diye konuştu.