Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor ile Teleset Mobilya Akhisarspor karşı karşıya geldi. Müsabakayı konuk ekip 6-1 kazandı.

Maçtan dakikalar

90' Yeşil siyahlılar Kadir Keleş ile durumu 6-1'e getiriyor!

87' Topla birlikte sağ çaprazdan sokulan Miguel Lopes yerden vuruşunu yapıyor ancak bu top doğrudan kaleci Onur Kıvrak'ın üzerine gidiyor.

81' Sol kanattan gelişen atakta Ömer Bayram ortasını ceza sahasına doğru gönderiyor. Savunmadan seken top ceza yayı sağ tarafında Miguel Lopes'in önüne düşünüyor. Tecrübeli oyuncu gelişine sert vuruyor ancak top kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.

78' Ceza yayı gerisinde topla buluşan Tomas Hubocan bekletmeden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Milan Lukac sol köşeye uzanarak bu topu kornere çeliyor.

72' Soner'in ara pası ile ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Paulo Henrique vuruşunu yapıyor ancak kaleci Onur Kıvrak gole izin vermiyor.

64' Akhisanspor Henriqu'nin attığı muhteşem goller farkı dörde çıkardı! 1-5

56' Faul pozisyonundan sonra ceza sahası sol çaprazının hemen gerisinden kullanılan serbest vuruşta Jose Sosa ortasını uzak direğe doğru gönderiyor ancak bu top hiçbir arkadaşına ulaşmıyor ve kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.

53 ' Henrique penaltıdan topu ağlara gönderdi! Skor 4-1 oldu!

52 ' Akhisarspor penaltı kazandı!

51 ' Trabzonspor, Abdulkadir'in golüyle farkı 2'ye indirdi.

46 ' İkinci yarıya Akhisarspor başladı.

Maçta ilk yarı sona erdi. İlk yarı skoru Trabzonspor:0 Akhisar:3

45 ' Trabzon'da şok skor! Larsson Akhisar'ı 3-0 öne geçti! Trabzonspor savunmasını az adamla yakalayan Larsson bireysel çabası ile ceza sahasına girdi kaleci Onur'un üzerinden sert bir vuruşla topu ağlara yolladı.

39 ' Akhisarspor, Mustafa Akbaş'ın kendi kalesine attığı golle 2-0 öne geçti!

35 ' Trabzonspor atağında sağ çaprazda topla buluşan Abdülkadir Ömür ortasını penaltı noktasına doğru gönderdi. Burak Yılmaz topu kontrol etmek istedi ancak hakem Burak'ın topa elle müdahale ettiğini belirtti.

29 ' Akhisarspor'da Mustafa Yumlu rakibi Olcay'a yaptığı faul sonrasında sarı kart gördü.

25' Ceza sahası sağ çaprazının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Jose Sosa ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Hakem Yaşar Kemal Uğurlu hava topu mücadelesinde Okay Yokuşlu'nun rakibi Mustafa Yumlu'ya faul yaptığını işaret ediyor.

21 ' Trabzonspor gole çok yaklaştı! Olcay'ın pasında sol çaprazda kaleciyle karşı karşıya kalan Burak Yılmaz'ın yerden uzak köşeye vuruşu az farkla auta çıktı.

19 ' Trabzonspor'da Jose Sosa serbest vuruşu kullandı. Savunmada Mustafa Yumlu kafayı vurdu.

14'Bu dakikalarda yapılan karşılıklı faullerle oyun sık sık duruyor.

12 ' Trabzonspor atağında sağ çaprazda topla buluşan Jose Sosa ortasını penaltı noktasına doğru gönderdi ancak savunma bu topu karşıladı.

11' Sağ çaprazda topla buluşan Jose Sosa ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.

9 ' GOL Teleset Mob. Akhisarspor, Serginho Mineiro ile öne geçiyor! Jan Durica'nın orta alanda kaptırdığı top ile sağ çaprazdan ceza sahasına giren Serginho Mineiro topu penaltı noktasının hemen önündeki arkadaşı Paulo Henrique'ye gönderiyor. Paulo Henrique'nin vuruşunda top altıpas alanı içerisinde Mustafa Akbaş'dan sekerek yükseliyor. Bu topa hareketlenen Serginho Mineiro kafa vuruşu ile skoru belirliyor.

5 ' Trabzonspor atağında Yusuf Yazıcı Akhisar savunmasının arkasına sarmak istedi ancak savunma dikkatli

3'Sol kanattan kullanılan serbest vuruşta Jose Sosa ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor ancak Burak'dan seken top savunmanın kontrolüne geçiyor.

1'Müsabaka ev sahibi Trabzonspor'un vuruşu ile başlıyor.

İKİ TAKIMIN İLK 11'LİER BELLİ OLDU

Akhisarspor'un ilk 11'i; Lukac, Lopes, Mustafa Yumlu, Caner, Soner, Ömer, Sissoko, Serginho, Onur, Paulo Henrique, Larsson

Trabzonspor'un ilk 11'i: Onur, M. Akbaş, Durica, Hubocan, Pereira, Sosa, Okay, Y. Yazıcı, Olcay, Abdülkadir, Burak.

Trabzonspor ile Teleset Mobilya Akhisarspor 11. randevuda

Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor ile Teleset Mobilya Akhisarspor oynayacakları maçla birlikte 11. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında oynanan 10 maçta bordo-mavililerin 3, yeşil-siyahlıların ise 4 galibiyeti bulunuyor.

Süper Lig'in 8. haftasında yarın saat 16.30'da Medical Park Stadyumu'nda Trabzonspor ile Teleset Mobilya Akhisarspor karşı karşıya gelecek. Müsabakanın hakemi olan Yaşar Kemal Uğurlu ise iki takımın 3. kez maçını yönetecek. Akhisarspor'un bordo-mavililer karşı üstünlüğü bulunuyor. Ligde aralarında oynanan 10 maçta konuk ekip 4 kez Trabzon'u mağlup etti. Bordo-mavililerin ise 3 galibiyeti bulunuyor. 3 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Ege temsilcisi 15 gol atarken, Trabzonspor ise 13 gol kaydetti.

Trabzon'da oynanan maçlarda ise bordo-mavililer rakibi karşısında 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. Attığı 10 gole karşılık ise kalesinde 8 gol gördü.

Burak Yılmaz'ın Akhisar'a boşu yok

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Burak Yılmaz'ın Teleset Mobilya Akhisarspor'a karşı boşu bulunmuyor.
Süper Ligin 8. haftasında 15 Ekim Pazar günü saat 16.30'da Trabzonspor ile Teleset Mobilya Akhisarspor, Medical Park Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Bordo-mavililer için önemli bir viraj olan müsabakada, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın en büyük kozlarından biri, Burak Yılmaz olacak.

Ligde 7 golle gol krallığı yarışında ön sıralarda bulunan oyuncu forma giymesi halinde ise Trabzonspor ile 100. maçına çıkacak.

Sezon başında Trabzonspor'a yeniden dönen Burak Yılmaz'ın, Teleset Mobilya Akhisarspor'a karşı ise boşu bulunmuyor. Ege temsilcisine karşı forma giydiği 6 maçın 5'nde 8 gol atma başarısı gösteren oyuncu kariyerinde ise Teleset Mobilya Akhisarspor'a karşı Trabzonspor formasıyla ilk kez karşılaşacak. Golcü oyuncu Akhisarspor'a karşı attığı golleri ise Galatasaray forması altında attı.

Yaşar Kemal Uğurlu

Trabzonspor ile Teleset Mobilya Akhisarspor arasında oynanacak olan maçta düdük çalacak olan Yaşar Kemal Uğurlu, iki takımın maçını 3. kez yönetecek. İki maçta ise 1 galibiyet Trabzonspor, 1 galibiyet ise Akhisarspor elde etti. Bordo-mavililer, Uğurlu'nun yönettiği 8 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde etti. Akhisarspor ise 9 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti.

Trabzonspor lige tutunmak istiyor

Süper Lig'de aldığı istikrarsız sonuçların ardından sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor, Teleset Mobilya Akhisarspor maçını kazanarak lige tutunmak istiyor.

Süper Lig'de geçirdiği sıkıntılı günlerin ardından çalkantılı bir dönem giren Trabzonspor, zirveye yeniden ortak olabilmek için Aüper Lig'in 8. haftasında 15 Ekim Pazar günü sahasında oynayacağı Teleset Mobilya Akhisarspor maçını mutlak kazanmak istiyor. Zirve ile arasındaki puan farkını 10 çıkartan Karadeniz ekibi, 'ya tamam ya devam' maçı olarak baktığı zorlu müsabakada kayıp yaşamak istemiyor.

Akhisarspor, Trabzonspor'a ters geliyor

Süper Lig'in 8. haftasında Akhisarspor'u konuk edecek olan Trabzonspor, rakibine karşı bugüne kadar oynadığı 10 karşılaşmada 3 galibiyet elde ederken, 3 karşılaşma berabere bitti. Akhisarspor ise 4 mücadelede Trabzonspor'u yenmeyi başardı.

Süper Lig'de sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor, kendisine ters gelen rakiplerden birini konuk edecek. Aytemiz Alanyaspor karşısında şok yenilgi yaşamasının ardından evinde bu kez Teleset Mobilya Akhisarspor'u konuk edecek olan Karadeniz ekibi, rakibi karşısında kaza yaşamak istemiyor. Teknik Direktör Ersun Yanal, zorlu maç öncesi takımın savunma bölgesinde sıkıntı yaşamamak için titiz bir çalışma yürütürken, oyuncularını ise hafta içinde yapılan çalışmalarda uyardı.

Trabzonspor'un 5 takıma üstünlüğü yok

Bordo-mavililerin Süper Lig'de 5 takıma karşı galibiyet üstünlüğü bulunmuyor. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a karşı galibiyet sayısı olarak rakiplerinin gerisinde kalan Trabzonspor, bu ekiplerin yanı sıra Aytemiz Alanyaspor Akhisarspor'a karşı da galibiyet sayısı olarak geride kalmış durumda.

Karadeniz ekibi, Beşiktaş ile oynadığı 125 maçta 52 yenilgi, 43 galibiyet ve 30 beraberlik elde ederken, Fenerbahçe karşısında 48 mağlubiyet, 35 beraberlik ve 37 galibiyet aldı. Galatasaray'la oynadığı maçlarda 40 kez kazanan Trabzonspor, rakibine ise 56 maçta kaybetti. 27 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı. Bordo-mavililerin, Aytemiz Alanyaspor'a karşı ise galibiyeti bulunmuyor. 3 maçta 2 yenilgi alan Karadeniz ekibi 1 maçtan ise beraberlikle ayrıldı. Bu hafta Akhisarspor'u konuk edecek olan Trabzonspor, rakibiyle bugüne kadar oynadığı 10 karşılaşmada 3 galibiyet ve 3 beraberlik alırken, 4 mücadelede sahadan puansız ayrıldı.

Akhisarspor'da baklava sürprizi

Akhisarspor, 15 Ekim Pazar günü oynayacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Antrenman sırasında çalışmayı takip eden sponsorlar, futbolculara baklava ikram etti.

Teleset Mobilya Akhisarspor, Süper Lig'in 8'inci haftasında konuk olacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenman ile devam ediyor. Takımın forma sponsoru olan Aksa Gaz Akhisar İşletme Şefi Cihan Karabacak ve çalışma ekibi Kadir Zengin, Gökhan Taşez, Hüseyin Binici, Mehmet Er, Deniz Güler ve Emre Badagsan, kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel ve yönetim kurulunu makamında ziyaret etti ve antrenmanı takip etti. Karabacak ve ekip arkadaşları, idman öncesinde futbolculara baklava ikram etti.

Trabzonspor maçında deplasman şansızlığını kırmak istediklerine vurgu yapan Akhisarspor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, "3 deplasmanda şansızlık yakamızı bırakmadı, oynadığımız futbolu sahaya yansıtsak da skor anlamında bunun karşılığını alamadık. İnşallah Trabzonspor maçında ilk deplasman galibiyetine kavuşacağız" dedi.

Öte yandan çalışmalarda üçüncü bölgeye yoğunluk veren Teknik Direktör Okan Buruk, basına kapalı gerçekleşen idmanda özellikle hücum bölgesindeki hareketlilikte forvet oyuncularının rollerini daha iyi yapmasını isterken son vuruşlar üzerine çalıştırdığı bildirildi.

Yeşil-siyahlılarda sakat ve cezalı bulunmazken, Teknik Direktör Okan Buruk'un Trabzonspor karşısında, Milan Lukac, Miguel Lopes, Mustafa Yumlu, Caner Osmanpaşa, Soner Aydoğdu, Ömer Bayram, Abdoul Sissoko, Olcan Adın, Serginho, Paulo Henrique ve Daniel Larsson 11'ine şans vermesi bekleniyor.