Bolu'da, Karaçayır Spor Salonu'nda düzenlenen ve farklı kategorilerde 56 sporcunun katıldığı 2017-2018 sezonu Masa Tenisi Gençler Ferdi Türkiye Şampiyonası bugün oynanan final maçlarının ardından sona erdi.
Müsabakaların sonunda, Tek Bayanlarda Özge Yılmaz, Tek Erkeklerde ise Tugay Yılmaz Gençler Ferdi Türkiye Şampiyonu oldu.
Çift Bayanlar kategorisinde Özge Yılmaz-Betül Nur Karaman, Çift Erkeklerde ise Bilal Selim Tok-Tugay Yılmaz 2017-2018 Sezonu Gençler Ferdi Türkiye Şampiyonu olurken, Gençler Tek Bayan kategorisinde Özge Yılmaz oynanan final müsabakasında rakibi Merve Nur Öztürk'ü 3-1 mağlup ederek Gençler Tek Bayanlar Türkiye Şampiyonu oldu.
Final maçında rakibi Bilal Selim Tok'u 3-0 mağlup eden Tugay Yılmaz da Gençler Tek Erkekler Türkiye Şampiyonu olarak altın madalyanın sahibi oldu.
Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Kerim Koç, şampiyonanın çetin mücadelelere sahne olduğunu ifade ederek, 'Milli takımımızın iskeleti oluşmuş durumda, ülke masa tenisi adına çok umutluyuz gururluyuz. Seviyenin üst seviyede olduğunu görmek bizi umutlandırdı. Geçtiğimiz haftalarda ligimizi başlattık. Yıldızlar Türkiye Şampiyonasını Rize ilimizde gerçekleştirdik, Adana'da liglerimizi başlattık bu da üçüncü faaliyetimiz. Bundan sonra en iyi 12'ler dediğimiz üç etap var. Bunları yaparak sporcularımızı zinde tutuyoruz, hem de milli takımımızı daha adaletli bir şekilde oluşmasını sağlıyoruz' diye konuştu.

Masa Tenisi Gençler Türkiye Ferdi Şampiyonası sona erdi