Taraftar grupları arasında Türkiye'nin ilk ve tek oluşumu olan, iç ve dış sahadaki birçok maça birlikte giden, 7'den 70'e birçok kişinin katılımı ile kurulan 'Samsunsporlu Aileler Grubu', Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Gürkan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette 'Samsunsporlu Aileler Grubu' Samsunspor maçlarının olduğu günlerde şehrin farklı bir havaya bürünmesine sağladığı katkı ve Samsunspor'a verdiği destek için Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş yönetimine ve çalışanlarına da teşekkür etti. Başta Samsunspor Tramvay İstasyonunu olmak üzere Samulaş tarafından yapılan maç günlerinde personelinin forma ile iş başı yapması, tramvaylara yazılan 'Bugün Günlerden Samsunspor' yazısı ve tramvay içi ile istasyonlarında yapılan anonslarla Samsunspor'a verilen desteğin gurur verici olduğunu dile getiren Samsunsporlu Aileler Grubu tarafından Kadir Gürkan'a grubun atkısı hediye edildi.
Samsunsporlu Aileler Grubu'nun yaptığı ziyaret, Samulaş A.Ş. Bakım-Onarım Tesisi ve Trafik Kontrol Merkezinin gezilmesinin ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.