Programda söz alan Kızılay Ünye Şube Başkanı Ali Alver, 'Bugünü düzenlemeye neden olan memleketimizin yetiştirdiği ünlü modacı Hakan Akkaya'ya teşekkür ediyoruz. Her düzenlenen programlarda bizlere destek olan başta Ünye Kaymakamımız Ümit Hüseyin Güney ve Ünye Belediye Başkanımız Ahmet Çamyar'a ve katılan herkese teşekkür ediyoruz' dedi.

Ordu genelinde 6 okula yardım düzenlenecek
Gerçekleştirilen yardım programında konuşan Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Ayşegül Genç, 'Burada Ordu bünyesinde altı tane okulda düzenlenecek olan Kızılay'ın düzenlediği giyim ve ayakkabı dağıtımını gerçekleştireceğiz. Ordu genelinde düzenlenecek yardım programıyla 1500 öğrenciye hitap edecek olan etkinliğimizde bizlere destek olan modacımız Hakan Akkaya'ya teşekkür ediyoruz' diye konuştu.

'367 öğrencimizin sevincine ortak olacağız'
Bugün burada 367 öğrencinin sevincine ortak olduklarını belirten Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar 'Kızılay her afet anında dünyanın neresinde olursa olsun en hızlı bir şekilde oraya koşmaya başladı. Özellikle son zamanlarda savaşlar ve depremler nedeniyle Kızılayımız Arakan'da el uzatan kurum haline geldi. Burada çocuklarımızın yaklaşan kış öncesinde yapılan etkinliğe emeği geçen herkese teşekkür ediyorum' açıklamasını yaptı.

'Veren el alan elden üstündür'
Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, 'Bugün öğrenciler kadar biz de heyecanlıyız. Biliyoruz ki veren el alan elden üstündür. Bugün bizler imkânı olanların o imkânlarını minik yavrularımızla paylaşıp onların mutluluğuyla mutlu olmasını en somut anını ve güzelliğini birlikte yaşıyoruz. Bu güzelliği yaşatan herkese gönül dolusu şükranlarımı sunuyorum' şeklinde konuştu.
Program sonunda Ünlü Modacı Hakan Akkaya, Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ve beraberindekilerle çocuklara kışlık giysileri dağıttı.

Ünlü modacıdan Kızılay’ın yardım kampanyasına destek