Olay, dün akşam saat 21.00 sıralarında İstanbul Ümraniye'de meydana geldi. Modifiye araçlı iki şehir magandası, selektörle kendilerinden yol isteyen Okan Öztürk'ü eşi şarkıcı Banu Parlak'ın yanında darp etti. Dudağına dört dikiş atılan Okan Öztürk darp raporu alarak şikayetçi oldu.

KÜFÜR VE HAKARET ETTİLER

Öztürk karakolda verdiği ifadesinde, araçla seyir halinde olan modifiyeli araçtan selektör yaparak yol istediğini ve araçta bulunan 20 yaşlarındaki iki kişinin kendilerini araçla sıkıştırdıklarını, ardından da kendisine küfür ve hakaret ettiklerini söyledi.

ŞEHİR MAGANDALARI BİR ANDA SALDIRDI

İddiaya göre; arabadan inerek "Ne yapıyorsunuz siz?" diyen Öztürk'e araçlarından inerek saldıran iki şehir magandası, Öztürk'ü darp ettikten sonra olay yerine yakın olan bir alışveriş merkezine girdi.

DÖRT DİKİŞ ATILDI

Dudağına dört dikiş atılan Okan Öztürk önce hastaneye giderek olayla ilgili darp raporu aldı. Ardından da polise başvurarak saldırganlardan şikayetçi ve davacı oldu. Soruşturma başlatan İstanbul Polisi, Hasan Can G. (22) ve Şahan Can A. (22) isimli iki saldırganı da gözaltına aldı.

"BİZE KİMSE BİR ŞEY YAPAMAZ"

Akşam saatlerinde Dudullu Polis Merkezi'ne götürülen iki şehir magandası, savcılığın talimatı ile karakoldan serbest bırakıldı. İddialara göre; saldırganlar serbest bırakıldıktan sonra "Biz bu semtin çocuklarıyız. Polisi, savcısı kimse bize bir şey yapamaz" dedi

SAVCILIK ŞEHİR EŞKİYALARINI SERBEST BIRAKTI

Sanatçı Banu Parlak ve eşi şehir eşkıyaları tarafından saldırıya uğrarken, saldırganlar mahkemeye çıkmadan serbest bırakıldı.

KAYNAK:SABAH