SADEF'in 6. Olağan Genel Kurulu, İstanbul Kağıthane Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Kongre sonunda yapılan genel başkanlık seçimlerinde mevcut Genel Başkan Yıldıray Baş, kullanılan oyların yarısından fazlasını alarak yeniden genel başkan seçildi.

Yıldıray Baş'ın yeniden genel başkanlığa aday olduğu kongrede, Hüseyin Eroğlu'nun diğer aday Mete Koca lehine çekilmesinin ardından yönetim kurulu üyelerinin seçimlerine geçildi. Seçimlerde 413 delegeden 295'i oy kullandı. Oyların 176'sını alan Yıldıray Baş, rakibi Mete Koca'yı 57 oy farkla geride bıraktı.

KAZANAN SAMSUN OLDU

Sonuçların beli olmasının ardından teşekkür konuşması için kürsüye gelen SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş, "SADEF 6. Olağan Genel Kurulumuzü katılan Samsun sevdalılarına teşekkür ediyorum. Kazananın Samsun olduğu bir kongreyi geride bıraktı" dedi.

DAHA GÜZEL OLACAK

Kongre öncesi yaptığı açıklamalarda, kazanması halinde 'ustalık dönemi'ni yaşayacağına vurgu yaptığını hatırlatan Yıldıray Baş, "Bu amaç doğrultusunda çok daha fazla çalışacak, SADEF'in gücünü herkese göstereceğiz. SADEF çatısı altında yaptığımız her çalışmanın en büyük gayesi, hemşehrilerimize daha iyi, daha güzel hizmet edebilmektir. Bu duygular içerisinde gelecek günlerin çok daha güzel olacağına inancımızı belirtmek istiyorum" diye konuştu.