Bafra Belediyesi, ilçe genelindeki asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda daha önce doğalgaz çalışmaları tamamlanan Kızılırmak Mahallesi'nde yolların asfaltlanması işlemine kısa sürede başlanacak.

50 BİN TON ASFALT

Yaz döneminde 50 bin tona yakın asfaltlama çalışmasına imza attıklarını ifade eden Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Bu yaz yoğun olarak Gençlik Caddemizde başlattığımız çalışmalar Fevzi Çakmak, Kemalpaşa, Mevlana, Alparslan, Gazipaşa, Gazi Osman Paşa caddelerinin yanı sıra sanayi sitesi bölgelerimizde de devam etti. Bazı cadde ve sokaklarımızda asfaltı tamamen kazıdık. Bu çalışmalardan sonra kaldırım çalışmalarına başladık. Tamamlandığında ise asfaltlama yapacağız" dedi.

REKOR KIRACAĞIZ

Vatandaşlara yol konusunda verdikleri sözü yerine getirdiklerini dile getiren Başkan Şahin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Hemşerilerime sabır, destek ve hoşgörüleri için çok teşekkür ediyorum. Asfalt, kaldırım ve beton yol çalışmalarımız önümüzdeki yıllarda da devam edecek. Bugünden yine sözümüzü veriyorum; 2018 yılında şehir merkezimizde yol problemi hemen hemen hiç kalmayacak. Yeni mahallelerimizde ise yoğun bir şekilde beton yol çalışmasına devam edeceğiz. 8 yılda 30 yılda yapılandan daha çok asfalt, kaldırım ve beton yol yaptık. Planlamasını yaptığımız 3 yılda ise kendi rekorlarımızı kıracağız."