Vural Tumbar ile Mehmet Kütük'ün yönetmenliğini üstlendiği, 15 gün boyunca Karakuyu ve çevresinde çekilecek olan Karak filminin çekimleri büyük bir ilgiyle izleniyor.

Korku-gerilim türünde olan film çekimlerinin setinde de korku dolu anlar yaşanıyor. Başarılı bir eserin çıkacağını belirten Yapımcı Rıfat Beker ve Vural Tumbar, Kasım ayında vizyona girecek filmi herkesin izlemesini tavsiye ediyor.

Geçen hafta çekimine başlanan filmin yardımcı oyuncu ihtiyaçları Karakuyulularla giderilecek. Film, 5 bin yıl önce bir evin mahzenine kapatılan Karak adında bir hayaletin, o evde define ararken meydana çıkıp evde yaşayanlara musallat olmasını anlatıyor. Birçok başarılı oyuncunun yer aldığı filmde, dizi ve sinema filmlerinin sevilen oyuncusu Çağrı Öztürk de bulunuyor. Muhteşem bir filmin hazırlandığının altını çizen genç oyuncu Öztürk, '2016 yılının en iddialı korku ve gerilim filmi olacağına inanıyoruz. Şu ana kadar gerçekleştirdiğimiz sahneler bizi heyecanlandırdı. Çevredeki vatandaşların da desteğiyle set çok eğlenceli bir hale dönüşüyor. Herkesin Kasım ayında vizyona girecek olan Karak'ı izlemesini tavsiye ediyoruz' dedi.