Eski milli basketbolcu Hüseyin Beşok, TED Samsun Koleji'nde 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen panelde öğrencilerle buluştu. Öğrencilere başarını sırlarını anlatan Beşok'a ilgi çok büyüktü.

ANILARINI PAYLAŞTI

TED Samsun Koleji 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen panelde eski milli basketbolcu Hüseyin Beşok'u öğrencilerle buluşturdu. Beşok'u karşılarında gören TED Samsun Kolej'li öğrenciler, bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek imza almayı ihmal etmedi. Türkiye'nin dışında 5 ülkeyi basketbol kariyerine sığdıran ve bu ülkelerin üçünde şampiyonluk kupasını kaldıran Beşok, bilgi ve birikimlerini de öğrencilerle paylaştı, başarının sırlarını anlattı.

YOĞUN İLGİYLE KARŞILAŞTI

İzmir'in Karşıyaka takımında basketbola başladığını anlatan Beşok, "Ben basketbola geç başladım. 15 ya da 16 yaşındaydım. Siz çok şanslısınız. Küçük yaşlarda başlayarak böyle imkanlarla spor yapabiliyorsunuz. Burada spor yapabiliyorsunuz. Burada spor, eğitim, sanat için her şey var" dedi. Daha sonra öğrencilerin sorularını yanıtlayan milli oyuncu, disiplinli ve düzenli çalışma ile başarının yakalanabileceğini söyledi.

Kendi çoçuklarının da TED İzmir Koleji'nde eğitim görmesinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Beşok, tüm öğrencilerin katılımıyla spor salonunda bir basketbol şovu sergiledi.

PLAKET VERİLDİ....

Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Hüseyin Beşok, imza taleplerini ise geri çevirmedi. Panel sonunda TED Samsun Koleji Kurucu Temsilcisi Erkan Çiftçi'de Hüseyin Beşok'a katılımlarından dolayı hem forma hemde teşekkür plaketi verdi.