Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen seminere Giresun, Samsun, Ordu, Kastamonu, Artvin, Karabük, Rize, Trabzon, Bayburt ve Bartın illerinden gelen girişimci kadınlar katıldı.

Giresun Organ Bankası Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Akyol, semineri bir saat gibi bir sürede tamamladıkları belirterek, 'Ben bu seminerin çok faydalı olduğuna inanıyorum' dedi.

Giresun'a gelen kadın girişimcilere hayatın en önemli konusunu detayları ile anlatmaya çalıştıklarını dile getiren Akyol, 'Bizi burada dinleyen hanımefendilerin hepsi bizi kendi illerine davet ettiler. Bundan da hastalarımız adına büyük mutluluk duydum. Çünkü, organ nakli bekleyen insanlar adına mücadele veriyorum ve bu mücadelemin bir sonuca ulaşmasını istiyorum. Bundan dolayı her seminer çok değerli. Türkiye'nin dört bir tarafında insanları bilgilendirmek en büyük gayem. Bana böylesi bir fırsatı sundukları için başta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ile ekibine, Kadın Girişimciler Grubu Başkanı Türkan Karabulut Hocaoğlu'na ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum' dedi.