Teknik Direktör Alpay Özalan'ın takımdan ayrılmasından sonra ligde oynadığı son 2 haftada 1 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 4 puan toplayan Samsunspor'da Elazığspor hazırlıkları mutlu bir şekilde sürüyor. Ligin en pahalı kadrosuna sahip olan Ç. Rizespor karşısında deplasmanda oynanan güzel futbol ve alınan 1 puanın sevinciyle antrenmana çıkan Samsunsporlu futbolcularda ve teknik heyette olumlu hava hakim.
Elazığspor maçı hazırlıklarına Nuri Asan Tesisleri'nde devam eden kırmızı-beyazlılar, Teknik Direktör Engin İpekoğlu liderliğinde çalışmalarını sürdürdü. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, istasyon çalışmasıyla devam etti. Daha sonra 2 gruba ayrılan futbolcular, pas ve şut çalışması yaptı.
Morallerin yüksek olduğu Samsunspor'da sevindirici başka gelişmelerde yaşandı. Uzun süredir sakatlıkları bulunan Davy Angan ve Halil İbrahim Pekşen bugün ilk kez takımla birlikte antrenmana katıldı. Bu 2 futbolcunun bir aksilik olmadığı takdirde Elazığspor maçı kadrosunda yer alacağı öğrenildi.

Samsunspor, Elazığspor’a moralli hazırlanıyor