Türkiye'nin yeni eğitim markası Özel HaTem Okulları, geleceğin liderlerini yetiştiren okul kimliğiyle eğitimde fark yaratmaya Samsun'da devam ediyor. Anaokulu döneminden lise dönemine kadar çocuğunuzun eğitiminde güveneceğiniz kaliteli öğretmenleri ve eğitim anlayışıyla Özel HaTem Okulları diyor ki; Siz çocuğunuzla zaman geçirin, geleceğini bize bırakın...

EĞİTİM SİSTEMİ

HaTem Okulları hakkında bilgi veren HaTem Okulları Samsun Genel Müdürü Uğur Bilge, 'Eğitim sistemimizdeki en önemli değerimiz; öğrencilerimizi öncelikle hayata hazırlamaktır. Klasik eğitim yöntemlerinin aksine, eğitim sisteminde FS Education modelini uygulayan deneyimli öğretmen kadromuz, her adımı planlı ve hedef odaklı bir çalışma prensibine sahiptir. Uygun içeriklerle HaTem eğitim uzmanları tarafından hazırlanmış konu anlatımlı kitaplar, destek niteliğindeki konu kavrama testleri ve gün sonu etütleri; öğrenilen bilginin pekişmesini sağlayarak başarının yolunu çizer' dedi.

SOSYAL ALANLAR

Genel Müdür Uğur Bilge, 'Samsun Duruşehir Mevkiinde 80. Okulumuzu açıyoruz. Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Anadolu Lisesi öğrencilerimizle önümüzdeki eğitim döneminde faaliyete başlayacağız. Okulumuzda yarı olimpik yüzme havuzu, kapalı ve açık spor salonları, tenis, squash, fitness salonu, cep sineması, tiyatro ve konferans salonu ile eğitimi sosyal yaşam alanı destelemektedir.

HaTem Okulları'nda teorik eğitimin yanında bale, dans, gitar, piyano kursları gibi kültürel faaliyetler ile çocuklarımızın vizyon sahibi bireyler olarak yetişmesi hedeflenir. Okul takımları, kulüp çalışmaları ve sosyal sorumluluk projeleri ile de öğrencilerin sorumluluk alma bilinçlerinin geliştirilmesi amaçlanır. Eğitim dönemi içerisinde öğrenci koçumuz ve rehberlik birimimiz, aile ile sürekli iletişim halinde olur ve öğrencimiz için en doğru yönlendirmeleri yapar'' dedi.

Uğur Bilge sözlerine ' HaTem Okulları'na Samsunlu veliler yoğun ilgi gösteriyor. Bu ilgiyi karşılamak amacıyla 2017-2018 eğitim öğretim yılında Atakum'da bir okul daha açmayı planlıyoruz' diye devam etti.

PROFESYONEL REHBERLİK HİZMETİ

Rehberlik hizmetine çok önem verdiklerinin altını çizen Bilge, açıklamalarını şöyle sürdürdü; ''Hatem Okullarının genel merkeze bağlı 6 genel koordinatörlüğü var. Rehberlik hizmetleri genel müdürlüklerin koordinasyonu ile uzman rehber öğretmenler tarafından yapılmaktadır. Velilerimiz için öğretmen görüşlerini içeren aylık karneler hazırlanıp web sayfası üzerinden velilere ulaştırılır. Servis hizmetlerimizde ise öğrencilerin ineceği yere 5 dakika mesafe kaldığında velilere mesaj ulaştırarak onlara kolaylık sağlamaktayız.'

EN İYİ KADRO

Kadro seçiminde çok titiz davrandıklarını kaydeden Bilge, kadromuzu Okul Müdürü Zühal SARAÇ ile beraber titizlikle seçiyoruz. Öğretmen görüşmeleri devam etmekle beraber kadromuzun yüzde 80'i hazır bulunmaktadır. Samsun'daki en iyi öğretmen kadrosunu oluşturmak için çok titiz çalışmaktayız. HaTem Okulları öğrencilerinin özel ders ve özel kurslara ihtiyaç duymayacaklarını iddia ediyoruz. Hafta sonları yapılacak olan ders takviye, etkinlik ve kurslarla bu ihtiyacı karşılayacağız.

''Siz çocuklarınızla zaman geçirin, geleceğini bize bırakın…