Her ay farklı bir mahallede Vali Nurullah Naci Kalkancı'nın katılımıyla gerçekleşen huzur toplantılarına bu kez Turgut Reis mahallesi ev sahipliği yaptı.
Turgut Reis Mahallesi Muhtarı Abdulkadir Geylani Taş'ın ev sahipliğinde Hacı Mehmet İnan Cami Taziye Evinde düzenlenen toplantıya Vali Nurullah Naci Kalkancı, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, İl Sağlık Müdürü Dr. M. Emin Taş, İl Milli Şube Müdürü Ramazan Korkut, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, mahalle sakinleri katıldı.
Turgut Reis Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği, farklı sorun, talep ve önerilerinin masaya yatırıldığı halkla buluşma toplantısı yaklaşık 2 saat sürdü. Daha güvenli ve huzurlu bir Adıyaman için karşılıklı görüş alış verişinde bulunulan toplantıda, vatandaşlarla ortak çalışma ve işbirliğinin önemi vurgulandı.
Mahalle Muhtarı Abdulkadir Geylani Taş, mahallesinin sorunlarını dile getirerek, talep ve önerilerin yer aldığı bir dosyayı yetkililere sundu.
Gerçekleşen toplantıda, Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, vatandaşların sorun, talep ve beklentilerini dinleyerek, İl Emniyet Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen bu toplantıların il merkezindeki diğer mahallelerde de devam edeceğini söyledi.
Yaklaşık 3,5 ay önce Adıyaman'a atandığını dile getiren Vali Kalkancı, 'Adıyaman, sevgi dolu insanların memleketidir. Adıyaman, vatanına, devletine, milletine, bayrağına, dinine ve diyanetine bağlı huzur, hoşgörü, kardeşlik ve barış şehridir. Biz Adıyaman'ın kadirşinas halkına hizmetkar olmaya geldik. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde ilimizin sorunlarını çözüme kavuştururuz. Emniyet Müdürlüğümüzün koordinesinde her hafta farklı bir mahallede düzenlenen huzur toplantıları vesilesiyle değerli vatandaşlarımızla bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinliyoruz. Bugünde Turgut Reis mahallesindeyiz. Siz değerli vatandaşlarımızın dile getireceği problemleri gücümüzün yettiği kadar çözmeye çalışacağız' dedi.
Karşılıklı sohbet havasında geçen toplantıda, Vali Nurullah Naci Kalkancı, vatandaşların dile getirdiği tüm sorunları tek tek not alarak bu sorunların çözümü için ilgili kurum ve kuruluşlar nezdinde gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.

Huzur toplantıları devam ediyor