Çin'in Zhengzhou şehrinden gelen heyet Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile bir süre görüştü. Ziyarete Zhengzhou Şehri İl Heyetler Başkanı Bai Hongzhan, Dış Kültür Başkanı Cui King, Ticaret Odası Başkanı Yu Sui Ying, Sanayi ve teknik Başkanlığı Başkan Yardımcısı Wu Huai Min ve Teknik Araştırma Başkan Yardımcısı Yang Guang katıldı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, konuklarına Kayseri hakkında bilgi verdi. Kayseri'nin tarihi ve doğal zenginliklerinden bahseden Başkan Çelik, şehirler arası ekonomik, ticari, kültür ve turizm alanındaki ilişkilerin geliştirilmesi için gayret edeceklerini belirtti.
Ziyarette Başkan Mustafa Çelik ile Zhengzhou Şehri İl Heyetler Başkanı Bai Hongzhan iki şehir arasında kardeş şehir ilişkisi kurulması için iyi niyet mektubu imzaladı. Başkan Çelik, kardeş şehir ilişkisi kurulması amacıyla niyetlerini ifade ettiklerini belirterek, 'Hem meclisimiz hem de Dışişleri Bakanlığımızın alacağı karar doğrultusunda bu ilişki sağlanacak. Bizler ilk adımı atmış bulunuyoruz' dedi.
Ziyarette ayrıca karşılıklı hediyeler takdim edildi.

Zehnzhou’dan Kayseri’ye iyi niyet ziyareti