Doğan, yapımına bir türlü başlanamayan cami çalışmaları hakkında şikayetleri dinledi. Karapınarlılar, TOKİ'nin belirlediği noktada cami yapılmasının kendileri için çok daha iyi olacağını belirtti. Odunpazarı Belediyesi'nin cami inşaatı için gösterdiği bölgeyi beğenmeseler de inşaatın bir an önce başlayacağı için sevinçli olduklarını belirten vatandaşlar Volkan Doğan'a sorunları yerinde denetlediği ve gösterdiği hassasiyetten ötürü teşekkür etti. Karapınar'da cami inşaatının bir türlü başlamamasını eleştiren mahalleliler, Odunpazarı Belediyesi'nin sorunları karşısında duyarlı olmasını istedi.
Odunpazarı Belediyesi'nin Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğüne müracaat etmediğini belirten Doğan, TOKİ'nin değil, Odunpazarı Belediyesi'nin yolu yokuşa sürdüğünü iddia etti. Karapınarlılar 'Odunpazarı Belediyesi'nin bin 500 liralık bir para yatırması gerekiyormuş. Bu parayı bir türlü yatırmadıkları için çok ihtiyacımız olan camimizin inşaatı bile başlayamıyor. Belediyenin bin 500 lirası yoksa bu sıkıntı olmaz. Bizler kendi aramızda bin 500 lira toplayıp, bu meseleyi çözeriz. Yeter ki Odunpazarı Belediyesi, gerekli müracaatı hemen yapsın' diye konuştu.
Vatandaşların başka konulardaki şikayet ve önerilerini de dinleyen AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, daha sonra TOKİ tarafından bölgede yapımı süren okul inşaatını da inceledi.

Başkan Doğan TOKİ çalışmalarını inceledi