Karadeniz Bölgesi inceleme gezisi kapsamında Samsun'a gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal, Karayolları 7. Bölge Müdürü Kenan Keskin ve beraberindekiler sabah golf sahası gezinin ardından Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret etti.

Misafirlerini kapıda karşılayan Başkan Yılmaz, Genel Müdür Kartal'a belediyenin içerisinde yer alan 1950 yıllardaki Samsun'un resmedildiği tablo ile ilgili verdi.

Tabloya hayran kalan Kartal, Samsun'un şaşırtıcı derecede değiştiğini söyledi. Başkan Yılmaz, daha sonra konuklarını makamında ağırladı. Kentin öncelikli sorunlarının konuşularak fikir alışverişinde bulunulduğu ziyaretin sonunda Başkan Yılmaz, Kartal'a Samsun'un simgesi olan Atatürk Anıtı heykelinin bir maketini hediye etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekiminin ardından son buldu.

Kartal'ın makam ziyareti sırasında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel, Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak, Destek Hizmetleri Daire Başkanı Cengiz Atalay da hazır bulundu.