Sosyal medyada rekor kıran videoları ve dilden dile yayılan ünüyle Koray Avcı, programın açılış bölümünde söylediği şarkılarla stüdyoda bulunan herkesi coşturdu.

Beyaz, artık bir Beyaz Show klasiği haline gelen 'Engin Altan Düzyatan Tekerlemesi'ni artık bir daha yapmayacağını söylerken Düzyatan'la gerçekleştirdiği finalle, herkesi kahkaha krizine soktu.

Koray Avcı, müzik yolculuğu sırasında katettiği yolu anlatırken, stüdyoda ve de ekran başında bulunan herkesi hem güldürdü hem de düşündürdü. Seyircilerden gelen yoğun isteği kırmayan Avcı, 'beatbox' performansıyla şaşkınlık yarattı

Engin Altan Düzyatan'ın yakın zamanda doğacak bebeğine Beyaz Show aracılığı ile gönderdiği mesaj ve sonrasında söyledikleri herkesi duygulandırdı.

Reyting rekorları kıran "Diriliş Ertuğrul" dizisi oyuncuları Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Didem Balçın ve Barış Bağcı'nın yaptıkları diziyle ilgili anlattıkları herkesin ilgisini çekti.

Daha 26 yaşında Türk Tenis Tarihi'nin en başarılı sporcularından biri haline gelen Çağla Büyükakçay, hem zerafeti hem de güzelliğiyle herkesi büyüledi.