Beşiktaş şampiyonluk yolunda emin adımlarla giderken, zorlu virajda deplasmanda Galatasaray'la karşılaşacak olması spor kamuoyunun birinci gündem maddesi olmayı başardı. Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak dev derbi için İddaa oranları geçtiğimiz günlerde açıklanırken, Beşiktaş'a deplasmanda verilen oran 1.70 olarak biliniyordu. Galatasaray'ın kazanmasına 3.30 verilirken, beraberlik ise 3.20 olarak belirlenmişti.

Bugün toplanan İddaa Risk Kurulu, dev derbinin oranlarında değişikliğe gitti. İddaa tarafından yapılan açıklamada Galatasaray – Beşiktaş iddaa oranları, Beşiktaş galibiyetine 1.50 olarak değiştirildi. Galatasaray'ın galip gelmesi ise 3.30'luk orandan 3.90'a çıkarken, beraberliğin oranı ise 3.20'den 3.60'a yükseldi.

Bu oranlarla birlikte Beşiktaş Galatasaray deplasmanında mutlak favori olarak gösterilirken, iddaa oranlarında Galatasaray deplasmanında en fazla 2.50 oran alan Beşiktaş galibiyeti, bu sene 1.50'leri görerek rekor kırdı. Aynı zamanda bir derbide 1.50'lik galibiyet oranı da başka bir rekor olmayı başardı.