Ladik Belediyesi, Miraç Kandili dolayısıyla Avcı Sultan Mehmet Camii'ndeki programın ardından vatandaşlara 'kandil simidi ve ballı süt' ikram etti.

Miraç Gecesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Selim Özbalcı, kandillerin birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, manevi anlamda yakınlaştıran önemli geceler olduğunu ifade etti.

HUZUR VE BARIŞ DİLEĞİ
Kandil gecelerinin manevi coşkunun yaşandığı kutsal geceler olduğunu belirten Başkan Özbalcı, "Bir arada olabilmemize fırsat veren bu güzel günlerimizde yine halkımızla iç içeyiz. Gönüllerimizin manevi bir coşku yaşadığı bu kutsal gecede sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed'in kutlu ve mucizevi yolculuğunun anlamını kavramaya çalışmalı, bütün insanlığın huzur ve mutluluğu için dua etmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle çok değerli hemşerilerimin, ülkemizin ve tüm İslam Âlemi'nin Miraç Kandili'ni tebrik ediyor, bu gecenin sevgi, kardeşlik ve barış duygularını kuvvetlendirmesini, tüm insanlığa mutluluk, huzur ve barış getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum" diye konuştu.

ÖZBALCI'YA TEŞEKKÜR
Belediyenin kandil simidi ve ballı süt ikramına büyük ilgi gösteren vatandaşlar, bu anlamlı jestinden dolayı Başkan Özbalcı'ya ve emeği geçen belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.