Giresunspor Başkanı Bozbağ tarafından yapılan prim açıklamasında, play-off'a kalınması halinde takıma kişi başı 30'ar bin TL prim verileceği, Süper Lig'e çıkılması halinde ise kişi başı 100'er bin TL prim ödeneceği ifade edildi.

Bozbağ'ın açıklamalarından satırbaşları şu şekilde:

'Artık sezonun sonuna yaklaşıyoruz. Son iki maç ve Giresunspor şu anda iki maçından birini alırsa kesinlikle hiçbir sonuca bakmadan Play-off oynayacak. Diğer sonuçlarda diğer maçların sonuçlarını beklemek zorunda kalacak. Bu ligin en az bütçeli takımı olarak bizi buralara taşıyan teknik ekibe, futbolcularıma, bu şehrin büyük taraftarlarına ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum' dedi.

'GİRESUNSPOR ŞİKE SÜRECİNDE BÜYÜK YARA ALDI'

Başkan Bozbağ, şike sürecinde büyük darbe aldıklarını belirterek, 'Yargıtay kararını bekliyorum. Fenerbahçe ne kadar darbe yediyse Giresunspor'da maddi manevi açıdan o kadar darbe yedi. Bu davanın sonuna kadar takipçisi olacağız. Dava sonuçlandığında maddi manevi tazminat açacağız. Avukatlarımız davayı yakından takip ediyor' diye konuştu.

'BU ŞEHRİN 40 YILLIK ÖZLEMİNİ DİNDİRMEYE ÇOK YAKLAŞTIK'

Giresunspor'un dört senede geldiği nokta herkesi şaşırtacak durumda olduğunu vurgulayan Bozbağ, 'Bizi değil ama hem borcu azaltması hem de bu ligde kendisinden 3-4 kat bütçeli takımları altına alması güzel. İnşallah bu konum devam edecek. Bu şehrin 40 yıllık özlemini dindirmeye çok yaklaştık. O yüzden maçtan sonrada söyledim, diğer takımlar nasıl savaşıyorsa Giresunspor'a aynı şekilde savaşacaktır. Bizim de idareci olarak görevimiz futbolcularımıza gerekli şevki ortamı yaratmaktır. Play-off primi 30'ar bin TL, şampiyonluk primi 100'er bin TL'dir. Kendi alacakları ücretin dışındadır. Giresunspor yönetimi kendi üzerine düşeni çok ciddi bir şekilde yapmaya gayret göstermektedir' ifadelerine yer verdi.