PTT 1. Lig ekiplerinden Vartaş Elazığspor, cumartesi günü karşılaşacağı Şanlıurfaspor maçı hazırlıklarına kulüp tesislerinde devam etti. Sakatlığı bulunan Mehmet Yiğit tek başına düz koşu çalıştığı antrenmanda takım teknik ve taktik çalıştı.

Antrenman öncesi bordo-beyazlı ekibin Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Çok karakterli oyunculara sahip olduklarını ve terinin son damlasına kadar mücadele ettiklerine dikkat çeken Teknik Direktör Ogün Temizkanoğlu, 'Özellikle bazı kesimler, medyadan da var niye ise destek olmak yerine köstek olmayı tercih ettiler. Biz buraya en iyisini vermeye geldik. Bu takımın 8 ay para almadığını, daha dün zorla idmana çıktığını rahatlıkla söyleyebilirim. Ama hedefleri var. Hedefleri de Play-off' dedi.

Play-off için son iki maça bakmadığını dile getiren Temizkanoğlu, 'Sadece final maçı olarak Şanlıurfaspor maçını görüyorum. Kısıtlı olan bir kadroya sahibiz, bir de çok önemli eksikliklerimiz var. Onların yokluğu bizi ne kadar etkileyecek saha içerisinde göreceğiz. Diğer arkadaşlarımız da var gücüyle en iyisini yapmaya çalışacaklar. Onunu için ben bütün Elazığspor taraftarlarını stada bekliyorum. Çünkü biz bu maçı kazanırsak Play-off'u garantileriz. Bunu bu kadar net söylüyorum' diye konuştu.

"KURULLAR FARKINA VARSIN"

Kurulların verdiği kararları bazı logo oyunlarından dolayı kalkıp iptal etmesinin ortamın gerilmesine neden olduğuna vurgu yapan Temizkanoğlu, 'Bunun artık farkına varsınlar. Karabükspor maçı seyircisiz oynansaydı kimse bugün bu kadar gerilmeyecekti. Ben de 3 tane oyuncumdan yoksun kalmayacaktım. 3 tane kilit oyuncum yok bu hafta. İnsanlar bazı şeyleri göklere çıkarırken biraz dikkat etsinler. Tom bu takımın çok önemli bir oyuncusu, şimdi ceza aldığı zaman ne olacak ne yapacağız. Herkes bu sorumluğu taşımak zorundadır' diyerek tepkisini dile getirdi.

Futbolcuların "Biz Play-off oynamak istiyoruz" dediğini aktaran ve herkesin buna inanmasını isteyen Temizkanoğlu, Şanlıurfaspor maçını almayı umut ettiklerini kaydetti.

"TOM'UN TAKIMI DÜŞÜNMESİ GEREKİYORDU"

Karabükspor maçında hareketin Tom'a mı yoksa hakeme mi yapıldığını tam olarak anlamadığını ancak darbenin futbolcusuna geldiğini anlatan Temizkanoğlu, konu ile ilgili düşüncelerini de aktardı.
Profesyonel futbolcunun buna dikkat etmesinin altını çözen Temizkanoğlu şöyle konuştu:

'Alternatifleri olsa, canı acıdı da yaptı o tepkiyi normaldir deriz. Ama gerçekleri de konuşmamız lazım. Ben Tom dahil tüm futbolcularıma saygı duyuyorum. Şimdi soruyorum 5 ile 10 maç arasında yargılanıyor. 1-2 maçta değil. Biz Play-off'a kaldığımızda orada da olmayacak. Takımı düşünmesi gerekiyor. Bizim de canımız yanıyor. Benim, diğer hocalarımızın kafalarına bir şeyler geliyor, ne yapalım biz şimdi biz de gidip tribünle mi kavga edelim. Takımı yalnız bırakmaksa bunu yapalım. Ama biz bunun peşinde değiliz, takımı nasıl ileri taşırız onun peşindeyiz.'

Play-off'lara kalmak için kendilerine göre bu maçın son olduğunu tekrar dile getiren Temizkanoğlu, taraftara çağrıda bulunarak her bireye ihtiyaçları olduğunu, nasıl 3 futbolcunun cezalı olduğuna üzülüyorsa, taraftarın gelmemesine de üzüldüğünü dile getirdi.