Beylikdüzü'nde birbirinden ilginç deniz canlısının mumyalanarak sergilendiği Türkiye Deniz Canlıları Balıkçı Kenan Müzesi ve mini hayvanat bahçesi Beylikdüzü Yaşam Vadisi'ndeki merkezinde ücretsiz olarak ziyaret edilmeye devam ediyor. Müzeyi şimdiye kadar; İstanbul'un hem Anadolu hem de Avrupa yakasından binlerce vatandaş ziyaret etme imkanı buldu.

Anneler ve çocuklar müzeyi gezdi
Bu hafta; yaklaşık 5 bin üyesi bulunan Büyükçekmeceli Anneler Platformuna üye kadınların ziyaret ederek keyifli anlar yaşadığı tesisisin bir diğer konukları ise anasınıfı öğrencileri oldu. Türkiye Deniz Canlıları Müzesi'ndeki balık türlerinin her geçen gün daha da arttığına işaret eden tesislerin kurucusu Balıkçı Kenan Balcı, annelere ve çocuklara ayrı ayrı hem müzeyi hem de hayvanat bahçesini gezdirdi. Hayvanlara yem ve mama veren miniklerin mutluluğu ise gözlerinden okundu.

Herkese ücretsiz hizmet
Programda yer alan anneler, tesislerin Beylikdüzü ve İstanbul'a değer kattığını belirterek, 'Aileler çocuklarına hayvan sevgisi aşılamak için bu tesise gelebilir. Nezih bir yer. Çocuklarımız burada çok mutlu oldular. Herkes görmeli' dediler.
Kenan Balcı ise, '15 binden fazla deniz canlısı türünü büyük bir uğraşla mumyalayıp kalıcı bir eser haline getirdik. Gelip gören herkesin hayret ettiği müzemizi her öğrenci mutlaka ziyaret etmeli. Müzemize giriş ücretsizdir. Kapımız herkese sonuna kadar açık' dedi.

Türkiye Deniz Canlıları Balıkçı Kenan Müzesine, anneler ve çocuklardan yoğun ilg