Başkan Enver Yılmaz çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, 'İnşaat tamamlandığında yaşlılarımız huzur bulabilecekleri, her türlü sosyal donatı alanlarının yer aldığı sıcak bir yuvaya kavuşacaklar' dedi.

58 kişiye hizmet verecek
Toplam 4 bin 402 m2'lik alanda sürdürülen çalışmalarda önemli bir mesafe alan Ordu Büyükşehir Belediyesi dört katlı binanın kaba inşaatını tamamladı. Başkan Enver Yılmaz sosyal belediyeciliğin en önemli örneklerinden biri olan huzurevi projesinin tamamlanmak üzere olduğunu ve hizmete girdiğinde 58 kişiye hizmet vermesinin planlandığını söyleyerek, 'Proje kapsamında; 30 adet yatak odası, okuma salonu, 2 adet atölye, çok amaçlı salon, günlük oturma alanı, doktor, fizik tedavi ve diyetisyen odası, teknik oda, bay-bayan kuaför, mutfak, 80 kişilik yemekhane, bay-bayan mescit, bay-bayan ve engelli WC, banyo, ütü odası, çamaşır odası, danışma servis alanı bulunmaktadır' diye konuştu.

'Maddi destek sağlayanların isimleri yaşatılacak'
İnşaat süreci boyunca hayırseverlerinde projeye maddi destek sağladığına dikkat çeken Başkan Enver Yılmaz, 'Projenin başlangıcından bu yana sadece kamu imkânlarının değil hayırsever vatandaşlarımızın da katkıları oldu. Oda yaptıranların isimlerine buralarda yer verip, muhafaza edeceğiz. Bu çerçevede hayır sahibi hemşehrilerimize de şimdiye kadarki yapmış oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Allah kimseyi düşürmesin ama bu türlü birimlere de günden güne ihtiyaç fazlalaşıyor. Bazen de insanların tercihleri hayatlarının kalan kısmında buralarda yaşamak oluyor. İnşaat tamamlandığında yaşlılarımız huzur bulabilecekleri, her türlü sosyal donatı alanlarının yer aldığı sıcak bir yuvaya kavuşacaklar' ifadelerini kullandı.

Fatsa Huzurevi inşaatı tamamlanmak üzere