Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Vali Münir Karaloğlu'nu makamında ziyaret ederek, kendisinin yazdığı şiir kitabını hediye etti.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının gündeme geldiği ziyarette Vali Karaloğlu, Cumhuriyetin verdiği en büyük paye olan vatandaşlık unvanına sahip herkesin, düzenleyecek programın sahibi ve davetlisi olduğunu bir kez daha hatırlattı.
Devlet programı dışında, belediyelerin, siyasi partilerin, sivil toplum kuruluşlarının Cumhuriyet Bayramını özel programlarla kutladığını ve kutlamak istediğini belirten Vali Karaloğlu, bayram coşkusunun ve kutlamaların bir haftaya yayılmasını ve ayrım yapılmaksızın bütün kutlamaların coşkuyla ve geniş katılımlı gerçekleştirmek istediklerinin altını çizdi.
Bu yıl Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının bir haftaya yayılacak ve Antalya'nın her köşesinde kutlanacak olmasından büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Başkan Uysal, kutlamalar hususunda göstermiş olduğu kucaklayıcı yaklaşımdan dolayı Vali Karaloğlu'na teşekkür etti.
Ziyaretin sonunda Başkan Uysal, Vali Karaloğlu'na kendisinin kaleme aldığı ve imzaladığı 'Lavinya'nın Aşkla İmtihanı' kitabını hediye etti.

Başkan Uysal’dan Vali Karaloğlu’na imzalı kitap