Takımdaki son durumuyla ilgili İHA'ya değerlendirmelerde bulunan Evkur Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, sarı-kırmızılı taraftarları Süper Lig'in 9. haftasında 21 Ekim Cumartesi günü sahalarında karşılaşacakları Trabzonspor maçına davet etti.

'Taraftarımızın bize itici güç olmasını istiyoruz'
Bordo-mavili ekiple oynayacakları müsabakanın hazırlıklarını sürdürdüklerini kaydeden Ravcı, 'Geçen hafta Fenerbahçe karşısında çok erken yediğimiz gollerle ne yazık ki sahadan yenik ayrıldık. Tabi maçta kötü oynadığımız bölümler oldu. O bölümleri önümüze koyduk ve bu haftaki maça hatalarımızdan dersler çıkararak çalıştık. Bu hafta Trabzonspor ile oldukça önemli bir maça çıkacağız. Taraftarımızın önünde kazanmak istiyoruz. Rakibimiz de bir kan değişikliğine gitti. Onlar da çıkış arıyorlar. Taraftarımızın bu maçta bize itici güç olmalarını istiyoruz. Onları Cumartesi günü oynayacağımız bur zorlu maça bekliyoruz' dedi.

'Kimsenin şüphesi olmasın takımımız Trabzonspor karşısında en iyisini yapacaktır'
Ravcı, takımdaki sakatlıklarla ilgili de bilgi vererek, 'Biliyorsunuz takımda iki önemli oyuncumuz geçirdikleri talihsiz sakatlıklar sonucu ne yazık ki bir süre aramızda olamayacaklar. Azubuike takımdan ayrı düz koşulara başladı. Bu oyuncumuzun bu hafta da oynaması zor görünüyor. Ama sonrasındaki maça kadar hazır olacağını düşünüyoruz. Bir diğer sakatımız Aytaç Kara ise bugün başarılı bir menisküs operasyonu geçirdi. O da bir süre takımdan uzak kalacak. Ama bu sakatlıklara rağmen takımımız Trabzon karşısında en iyisini yapacaktır, bundan kimsenin şüphesi olmasın' diye konuştu.