Arguvan Belediyesi'ndeki ziyarette, Malatyaspor Taraftarlar Derneği yönetimini ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Kızıldaş, 'Derneğimize teşekkür ediyoruz. Malatyaspor Taraftarlar Derneğimizin Malatyasporumuza desteği, bu anlamda sevdası hakikaten taktire şayandır. Onlar şehrimizin orta paydası olan takımımıza her zaman ellerinden geldiği ölçüde destek olmaya çalışıyorlar. Onun için biz taraftar derneğimize teşekkür ediyoruz, sağ olsunlar eksik olmasınlar. Bizde Arguvan Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk. O nedenle de Yeni Malatyasporumuza destek olmak amacıyla elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Ben bu nazik davetinizden ve bu forma hediyenizden dolayı teşekkür ediyorum. Bizi onurlandırdınız. Umuyoruz ki Yeni Malatyaspor Malatya'ya yakışan bir başarı gösterir. Bizleri de sizleri de mutlu eder. Ligin sonun takımı iyi bir yerde görürüz umarım. Çünkü Malatya'nın Malatyalıların buna ihtiyacı var' dedi.

'Başkanımız geçen yıl da bize önemli destekler verdiler'
Taraftarlar Derneği yöneticilerinden Murat Soysal ise Başkan Kızıldaş'a teşekkür ederek, 'Mehmet başkanımıza teşekkür ediyorum. Sağ olsun başkanımız geçen yıl da bize önemli destekler verdiler. Özellikle taraftarların deplasmanlara götürülüp getirilmesi anlamında bu sene de başkanımız üzerine düşeni yapıyor. Biz de teşekkür mahiyetli bir ziyaret gerçekleştirdik' ifadelerini kullandı.

'Taraftara her zaman her anlamda destek veriyorlar'
Taraftarlar Derneği yöneticilerinden Burak Şabi Doğan da başkan Kızıldaş'a teşekkür ederek, 'Başkanımıza hem teşekkür etmek, hem de bir forma takdim etmek için geldik. Kendileri de kabul etti sağ olsunlar. Başkanımız Malatyaspor'a, taraftara her zaman her anlamda destek veriyorlar. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz' diye konuştu.