Samsun Din Görevlileri Derneği Başkanı Nuh Can, 7 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan "Geneleksel 20. Samsun Yağlı Güreşlerleri " etkinliğine tüm Samsun halkını davet etti.

HABER MEDYA'YA ZİYARET

Samsun Din Görevlileri Derneği Başkanı Nuh Can, Yönetim Kurulu Üyeleri Muhammet Tekdemir ve Nedim Taflan, Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun'u ziyaret etti. Başkan Can "Derneğimiz 1962 yılında rahmetli Ali Rıza Öztürk hocamızın kurduğu, çok eski ve köklü. Bizler, 10 Mart'ta bayrağı devraldık. Her zaman din görevlilerinin yanında olacağız. Onların adına güzel işler yapmaya çalışacağız. Bu anlamda Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz'u ve ilçe belediye başkanlarını ziyaret ediyoruz. Bugün de Haber Medya Grubu'ndayız. Necdet Uzun'a nezaket ziyareti gerçekleştirdik" dedi.

BÜYÜK BİR ORGANİZASYON

7 Mayıs Cumartesi günü "Geneleksel 20. Samsun Yağlı Güreşlerleri" ile ilgili konuşan Başkan Can," Samsun Din Görevlileri Derneği'nce Gençlikspor İl Müdürlüğü ile Gençlikspor Kulübü ile beraber organize edilen ve tüm altyapısı ve gerekli çalışmaları tamamlanan organizasyonumuza tüm Samsun'u bekliyoruz. Samsun'un o gün bizimle olmasını, yanımızda olmasını, bize destek vermesini istiyoruz. Bu etkinlik büyük bir organizasyon ve Samsun için güzel bir organizasyon olacak" diye konuştu.

Dilber BAHADIR - Nur OK