19 Temmuz'daki kabine değişikliğinin ardından ilk kez memleketine gelecek olan AK Parti Samsun Milletvekili ve Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, bir dizi ziyarette bulunacak.

İLÇE BAŞKANLIKLARINA TEK TEK ZİYARET

Yarın sabah saat 11:00'da ilk olarak AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek olan Bakan Demircan, burada basın toplantısı düzenleyecek. Saat 12:30'da da Samsun Valiliği'ni ziyaret edecek olan Bakan Demircan, ardından saat 13:00'da da Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne ziyaret gerçekleştirecek. Yakakent, Alaçam, Bafra, 19 Mayıs ve Atakum AK Parti İlçe teşkilatlarını da tek tek gezecek olan Demircan, akşam saat 19:00'da da İşitme Engelliler Olimpiyatları'nda maç programına katılacak.

BAKAN DEMİRCAN BABA OCAĞINDA

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan 30 Temmuz'da da Samsun programına devam edecek. Pazar günü İlkadım, Canik, Tekkeköy, Çarşamba, Terme, Salıpazarı, Ayvacık AK Parti İlçe teşkilatlarına ziyaretlerini gerçekleştirecek olan Demircan, akşam saat 19:30'da baba ocağı Tekkeköy'ün Çırakman Mahallesi'ne gidecek. Bakan Demircan'ın Samsun programı saat 20:00'da Yaşar Doğu Spor Salonu'nda düzenlenecek 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'nın kapanış serenomisi ile son bulacak.

Zerrin SOMUNCU