İlçede görev yapan muhtarlarla biraraya gelerek 'Muhtarlar Günü'nü kutlayan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, "Şehrimizi sizinle geleceğe taşıyoruz" dedi.

ANITTA TÖREN

Terme'de 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle kutlama programı düzenlendi. İlk olarak Terme Cumhuriyet Meydanı'nda başlayan kutlama programında Terme Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Dinç ve bir grup muhtar tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

MÜCADELENİZİ BİLİYORUM

Belediye Başkanı Şenol Kul, program sonrası protokol ile birlikte Terme Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti. Muhtarların, vatandaşlar ve yerel yönetimler arasında bir köprü vazifesi üstlendiklerini vurgulayan Başkan Kul, "Yaptığımız çalışmalarda vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda hareket ediyoruz. Bu taleplerin bizlere iletilmesinde en önemli unsurlardan biri sizlersiniz. Babamın da uzun yıllar muhtarlık yapması nedeni ile ne zorluklarla mücadele ettiğinizi iyi biliyorum. Amacımız Terme'yi daha sağlıklı, daha modern, daha çağdaş bir yapıya kavuştururken muhtarlarımızla birlikte şehrimizi geleceğe taşımak" dedi.

MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR

Türkiye'nin en önemli kurumlarından olan muhtarlık vazifesini yerine getirmekten gurur duyduklarını belirten Terme Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Dinç, "Başkanımız her zaman yanımızda olduğunu hissettiriyor. Nice muhtarlar gününe kavuşmak dileğiyle, tüm yöneticilerimize ve bizi derneğimizde ziyaret eden ziyaretçilerimize teşekkür ediyoruz" diye konuştu.