Kavak Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Çelik ve muhtarlar Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nu makamında ziyaret ederek, taleplerini iletti. 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla Kavaklı muhtarlarla biraraya gelen Başkan Sarıcaoğlu, 'Demokrasimizin, kültürümüzün ve toplumsal yaşamımızın en önemli yapı taşı olan muhtarlarımıza olan güvenimiz ve desteğimiz her zaman sonsuzdur' dedi.

KÖPRÜ GÖREVİ GÖRÜYOR

Muhtarların vatandaşlarla yerel yönetimler arasında köprü görevi üstlendiği dile getiren Başkan Sarıcaoğlu, "Muhtarlarımıza hak ettikleri değeri her zaman ve her şekilde vermek bizlerin en büyük görevi. Muhtarlarımız ile istişare toplantılarımız her zaman olduğu gibi bundan sonra da haftalık ve aylık olarak olacaktır. Mahallelerimizdeki sorunları en iyi görebilen ve birebir yaşayan muhtarlarımız sorunların hızlı çözülmesinde büyük görevi üstleniyor" diye konuştu.

SARICAOĞLU'NA TEŞEKKÜR

Kavak Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Çelik, yaşadıkları sorunlarla birebir ilgilenen Sarıcaoğlu'na tüm muhtarlar adına teşekkür etti. Çelik, "Diğer kurumlarımızla olduğumuz gibi belediyemizle de mesai saati fark etmeksizin sürekli irtibat halindeyiz. Başkanımız Sayın İbrahim Sarıcaoğlu'na bu duyarlılığından dolayı şahsım ve tüm muhtarlar adına teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.