İlkadım Adnan Ölmez Ortaokulu, bu yıl katıldığı okullararası müsabakalarda tam 10 kupa kaldırdı. Bireysel olarak da bir çok derece elde eden okul, ilçenin gururu olurken, Müdürvekili Ruhi Seren, "Eğitimin yanında sporda da başarılar elde etmek, bizleri sevindiriyor" dedi

10 KUPA KALDIRDILAR

İlkadım Adnan Ölmez Ortaokulu, hemen hemen bir çok branşta okullararası müsabakalara katılırken, elde ettiği başarılarla adından sıkca söz ettirdi. Okul, Futsal Yıldız Kızlarda il ve ilçe birincisi, Futsal Yıldız Erkeklerde ilçe üçüncüsü, Futsal Minik Kızlarda ilçe birincisi, il üçüncüsü, Futbol Yıldız Kızlarda ilçe birincisi, il ikincisi, Grekoromen dalda Minik Erkekler il birincisi, Yıldız Kızlar Satranç'ta il üçüncüsü, Yıldız Erkekler Satranç'ta il ikincisi olarak tam 10 kupa kaldırdı.

MİLLİ TAKIMA GİTTİLER

Ferdi branşlarda da Emir Yusuf Kara, kick-boks müsabakalarında il birinciliği elde etti. Ayrıca İlkadım Belediyespor sporcusu Zeynep Duran, Tekvando Avrupa ikincisi olarak okulunu gururlandırdı. Adnan Ölmez Ortaokulu'ndan 5 sporcu U-15 Milli Futbol Takımı seçmelerine davet edildi ve Feyza Akdağ Ay- Yıldızlı formayı giyme başarısı gösterdi. Yine Burcu Dere, Beyza Akdağ, Nursena Öz ve Melike Arslan da Güreş Milli Takım kampına davet edildi.

EN BAŞARILI OKULUZ

Okul Müdürvekili Ruhi Seren, "Okulumuzda eğitim şartlarını yükseltmekle kalmayıp, sporda da başarılar elde etmeye başladık. Bu yıl ilçemizin en başarılı okullarından birisi olduk. Bir çok kupa kazandık. Ayrıca okulumuzda okuyan sporcular kulüp takımlarıyla da dereceler elde etti. Milli takımlara okulumuzdan sporcular gönderdik. Bunlar düzenli ve disiplinli çalışmanın ürünü. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Selçuk KAYA ÖZEL HABER...