Kilis'e Suriye'nin Bab bölgesinden roket atılmaya devam ediliyor. Hemen hemen her gün roket mermisi düşen şehirde gergin bir hava hakim. Bugün sabah saatlerinde, 7:50'den sonra atılmaya başlanan Katyuşa roket mermileri, 3 kişinin yaralanmasına neden oldu. 2'si polis olmak üzere 3 kişi yaralanırken, kentte büyük bir panik havası yaşandı.

Kent merkezine düşen roketler nedeniyle yaşanan patlamalar büyük hasara yol açarken, çok sayıda otomobil ve ev hasar gördü. İlk belirlemelerde 2'si polis 3 kişi yaralandı. Roket mermilerinin kente düşmesinden sonra alarma geçen güvenlik güçleri bölgeye çok sayıda ambulans ve güvenlik birimi sevk etti.

Patlamalarda yaralanan 2'si polis 3 kişi Kilis Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralıların durumunun iyi olduğu ifade ediliyor.

TENCERE TAVA İLE EYLEM YAPMIŞLARDI

Dün akşam saatlerinde Kilis halkı, kente düşen roket mermileri nedeniyle balkonlarına çıkarak tencere tavalarla eylem yapmıştı. Eylemin ardından bugün sabah saatlerinde atılan 3 roket mermisi, kentteki güvenlik endişelerini arttırdı.