Galatasaray'dan satın alma opsiyonu Inter'de olmak üzere transferi gerçekleşen ve bu sezon Inter'de son derece başarılı bir performans ortaya koyan Alex Telles hakkında manejerinden açıklamalar geldi. Fernando Otto tarafından yapılan açıklamalarda, Mancini'nin Alex Telles'i çok sevdiği ifade edilirken, kendisinden memnun oldukları dile getirildi. Aynı zamanda Telles'in Inter'e transferi hakkında da konuşan Otto, Inter'in mali problemleri olduğunu ve transfer harcamalarında kısıtlamaya gitmek zorunda olduklarını ifade etti.

Bilindiği gibi Galatasaray'ın futbolcusu olan Alex Telles'i Inter'in almak istemesi halinde Galatasaray'a 8.5 milyon Euro ödeme yapması gerekiyor. Aynı zamanda Telles'e Inter dışında başka taliplerin de olduğunu ifade eden Otto, şu açıklamalarda bulundu:

'Mancini ve Ausilio, Alex'i çok seviyorlar. Kendisinden memnunlar. Ancak İnter'in finansal sorunları var. UEFA'nın mali kurallarına uyumlu bir transfer harcaması yapmaları gerekiyor. Henüz karar verilmiş değil. 20 Mayıs'a kadar süre var. İnter, 20 Mayıs'a kadar Galatasaray'a 8.5 milyon Euro ödediği takdirde Alex'i tüm haklarıyla transfer etmiş olacak. Şu anda Milano'dayım. Bu hafta içinde Mancini ve Ausilio ile konuşacağız. Hem oyuncum hem ben çok sakiniz. Elbette Alex'i başka ülkelerden de takip edenler var'

Radyospor'a konuşan Otto, futbolcunun 18 Mayıs'ta İstanbul'a geleceğini ve Galatasray'la bir görüşme yapacağını da dile getirdi. Bu görüşmenin ardından Alex Telles'in transferinin netlik kazanması bekleniyor.