Futbol ve sanat camiasının Türk ve yabancı yıldız isimleri, Darülaceze yararına düzenlenecek gece için biraraya gelecek. Geliri, tarihi vakıf Darülaceze'ye bağışlanacak gecede birbirinden ünlü isimler sahne alırken, futbolun efsane isimleri de dostluk maçı yapacaklar. 10 Mayıs Salı saat 19.00'da Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenecek gecede ünlü sanatçı ve sporcular dayanışmanın en güzel örneğini sergileyecekler.

Darülaceze'nin tarihi misyonunu tüm dünyaya yeniden anlatmak için düzenlenen yardım gecesi kapsamında, değerli futbolcular ve sanatçılar biraraya gelecek. Bütün gelirinin Darülaceze'ye bağışlanacağı bu özel gecede Berkay, Buray , Edis, İlyas Yalçıntaş, İrem Derici, Linet, Murat Dalkılıç ve Soner Sarıkabadayı konser verecek, Anadolu Ateşi gecede gösteriyle sergileyecek.

Müzik dünyasının önde gelen isimlerinin şarkılarıyla şenlendireceği gecede ayrıca futbol dünyasının efsane isimleri de biraraya gelerek dostluk maçına çıkacaklar. Claodio Tafarrel, Şota Arvaladze, Pascal Nouma, Roberto Carlos, Gheorghe Hagi, Elvir Balic, Thomas Hasler, Andreas Möller, Jay Jay Okoucha, Pierre Van Hooijdonk, Ronald De Boer, Aron Winter, Seedorf, Litmanen, Rüştü Rençber, Oktay Derelioğlu, Ahmet Dursun, Evren Turan, Ümit Karan, Hakan Ünsal, Abdullah Ercan, Hami Mandıralı, Yusuf Şimşek, Oğuz Çetin, Bülent Korkmaz, Tuncay Şanlı ve Ogün Temizkanoğlu'nun maç yapacağı gecenin hakemliğini ise Erman Toroğlu üstlenecek.